O Nama

Ceneći Vaš trud da stvorite kvalitetan i vrhunski proizvod Packagingcenter želi da da svoj doprinos odabiru prave ambalaže za pakovanje koja štiti, čuva i prodaje proizvode.

Ambalaža koju nudimo zadovoljava sve EU standarde a pored toga je ekonomična i ekologična.

Poslovanje smo usmerili na tekuće i buduće potrebe svojih kupaca, da zadovolji njihove zahteve i prevazidje njihova očekivanja.

Pokušali smo da na jednom mestu objedinimo sve ambalažne potrebe od stvaranja proizvoda pa do krajnjih korisnika te tako omogućimo kvalitetnu i pouzdanu manipilaciju proizvoda u svim fazama .

Cilj nam je da se u daljem razvoju svrstamo među vodeće dobavljače ambalaže u Srbiji, da konstantno napredujemo i prevazilazimo se kroz neprestano učenje u svim aspektima.

Naša kompanija je preuzeta od strane DW Reusables, svetskog lidera ambalaže za višekratnu upotrebu i reciklabilnu brizganu ambalažu. Sa sedištem u Belgiji, 5 fabrika strateški lociranih u Belgiji, Poljskoj, Španiji i Hrvatskoj i distributivnim centrima u Srbiji i Makedoniji DW Reusables pomaže kupcima u celom svetu da poboljšaju svoj lanac snabdevanja sa širokim spektrom brizganih i ekstrudiranih proizvoda kao što su gajbe za boce, nosiljke, kante, i palete, kao i specificnim rešenjima za kupce